Recreatief zwemmen

Iedere dag recreatief zwemmen
Zwembad De Hoorn biedt volop mogelijkheden voor uren waterpret. Het subtropische recreatiebad heeft een 66 meter lange glijbaan, er zijn watervallen en een stroomversnelling. Daarnaast is er een doelgroepenbad waar in het weekend extra speelgoed in ligt en is er een wedstrijdbad met twee duikplanken. In het voorjaar en in de zomer is ons 25 meter buitenbad en peuterbuitenbad geopend. 

Nieuwe interactieve glijbaan
Zwembad De Hoorn beschikt over een gloednieuwe interactieve glijbaan. De oude glijbaan is de afgelopen maanden helemaal omgebouwd en beschikt nu over diverse thema’s zoals disco, rainbow of army, met bijbehorende muziek en een snelheidsmeter.

Toe aan ontspanning
Ben je toe aan ontspanning warm dan lekker op in de Stoomcabine of stap in de Jacuzzi. Hiervoor hoef je niet extra te betalen.

Zaterdag- en zondagochtend gezinszwemmen
Tijdens Gezinszwemmen op zaterdag en zondagochtend (zie rooster voor de tijden) is het zwembad gereserveerd voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen. Deze uurtjes zijn wat rustiger en hierdoor kunnen kinderen die op zwemles zitten oefenen met zwemmen. Wanneer het niet te druk is mogen de drijfpakjes uit. 

Kinderen die bij ons op zwemles zitten of op de wachtlijst staan mogen dan gratis komen oefenen, op vertoon van de zwempas en onder begeleiding van een betalende ouder. 

Vrijdagavond = jeugdavond
Op vrijdagavond is de avond speciaal voor jongeren. Gezellig zwemmen, door de glijbaan en van de duikplank met je vrienden en vriendinnen met leuke muziek op de achtergrond. Elke eerste vrijdag van de maand is het een nog groter feest want dan is er een DJ aanwezig en staat de discoverlichting aan! 

  • Geen zin om in de rij te staan? Koop een los bad of badenkaart alvast online. Je kunt dan direct doorlopen tot het tourniquet.
  • TIP: Met een badenkaart zwem je voordeliger!

Jeugdavond
Gezinszwemmen

Wanneer kan ik voor Recreatief zwemmen terecht?

De Hoorn

Dag Tijd Locatie
Maandag 09:00 - 21:30 Recreatiebad
Dinsdag 09:00 - 21:30 Recreatiebad
Woensdag 09:00 - 21:30 Recreatiebad
Woensdag 13:30 - 18:00 Buitenbad
Donderdag 09:00 - 21:30 Recreatiebad
Vrijdag 09:00 - 18:00 Recreatiebad
Zaterdag 12:30 - 16:00 Hele zwembad
Zondag 12:30 - 16:00 Hele zwembad
Volledige rooster bekijken

Tickets

Suggesties

Terug naar overzicht Aquasporten
Baby en peuterzwemmen
Peutersurvival
Aquajoggen
Hart in beweging
Zwangerschapszwemmen