Zwangerschapszwemmen

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! We hoeven je vast niet te vertellen dat bewegen tijdens je zwangerschap belangrijk is voor jou en je kindMaar wist je dat zwangerschapszwemmen veel meer voordelen biedt?

Door de opwaartse druk van het water voel je je gewichtloos en door te zwemmen blijven je spieren en gewrichten soepel en blijft je conditie op pijl. Rugklachten of zware benen verminderen of verdwijnen na het zwemmen. Je leert je ontspannen in het verwarmde water. Ook de baby vindt het vaak prettig, sommige ongeboren kinderen laten dat duidelijk merken. De ongeboren baby heeft in ieder geval geen last van jouw sportieve activiteiten: hij of zij zit in een dunne maar stevige zak met vruchtwater en is beschermd tegen stoten, infecties en temperatuurverschillen.

Gezellig
Bij Thermen2 zwem je met dames die net als jij een kindje verwachten, dus behalve fit en soepel blijven is het ook erg gezellig. Na afloop staat er voor een gereduceerd tarief koffie of thee klaar om lekker na te praten en zwangerschaps-/baby tips en tricks te delen. De ervaring leert dat je veel nieuwe blijvende contacten opdoet!

Je kunt al vanaf het eerste trimester tot aan de bevalling meedoen met zwangerschapszwemmen. Tip: sommige zorgverzekeraars dekken (een deel) van de cursussen.

Reserveer vooraf!
Wil je meedoen aan zwangerschapszwemmen dan dien je via deze website online je plekje te reserveren. 
Je maakt een De Thermen2 account aan en kiest dan in de webkassa los bad of een badenkaart. Bij een badenkaart hoort een zwempas, deze ligt na bestelling voor je klaar bij onze gastenservice. De zwempas dient eenmalig aangeschaft te worden. Heb je al een zwempas dan wordt het tegoed automatisch bijgeschreven.

Wanneer kan ik voor Zwangerschapszwemmen terecht?

De Hoorn

Dag Tijd Bad
Woensdag 30 november 2022 30-11-2022 20:00 – 21:00
Doelgroepenbad
Doelgroepenbad
Volledige rooster bekijken

Abonnementen & tickets

Suggesties

Terug naar overzicht Aquasporten
Floatfit
Zwangerschapszwemmen
Therapiezwemmen
Aquajoggen
Baby en peuterzwemmen