Zwangerschapszwemmen

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! We hoeven je vast niet te vertellen dat bewegen tijdens je zwangerschap belangrijk is voor jou en je kindMaar wist je dat zwangerschapszwemmen veel meer voordelen biedt?

Door de opwaartse druk van het water voel je je gewichtloos en door te zwemmen blijven je spieren en gewrichten soepel en blijft je conditie op pijl. Rugklachten of zware benen verminderen of verdwijnen na het zwemmen. Je leert je ontspannen in het verwarmde water. Ook de baby vindt het vaak prettig, sommige ongeboren kinderen laten dat duidelijk merken. De ongeboren baby heeft in ieder geval geen last van jouw sportieve activiteiten: hij of zij zit in een dunne maar stevige zak met vruchtwater en is beschermd tegen stoten, infecties en temperatuurverschillen.

Gezellig
Bij Thermen2 zwem je met dames die net als jij een kindje verwachten, dus behalve fit en soepel blijven is het ook erg gezellig. De ervaring leert dat je veel nieuwe blijvende contacten opdoet!

Je kunt al vanaf het eerste trimester tot aan de bevalling meedoen met zwangerschapszwemmen. Tip: sommige zorgverzekeraars dekken (een deel) van de cursussen.

Wanneer kan ik voor Zwangerschapszwemmen terecht?

De Hoorn

dag Tijd Bad
Dinsdag 28 november 2023 28-11-2023 20:00 – 21:00
Therapiebad
Therapiebad
Volledige rooster bekijken

Abonnementen & tickets

Los bad - Zwangerschapszwemmen
€ 9,70

Bestel nu Los bad - Zwangerschapszwemmen
8 baden - Zwangerschapszwemmen
€ 67,90

Bestel nu 8 baden - Zwangerschapszwemmen

Suggesties

Terug naar overzicht Aquasporten
Therapiezwemmen
Aquajoggen
Peutersurvival
Seniorfit
Aquarobic