Recreatief zwemmen

Recreatief zwemmen

In zwembaden AquaRijn en De Hoorn zijn verschillende soorten lessen. Naast recreatief zwemmen of de ‘gewone’ zwemlessen zijn er ook sportieve groepslessen voor verschillende doelgroepen. Of past individueel baantjes zwemmen meer bij u? Advies nodig? Wij helpen u graag om dé activiteit te vinden die bij u past.

Recreatief
Zwembad De Hoorn biedt volop mogelijkheden voor uren waterpret.  Wij hebben een subtropisch recreatiebad, met 66 meter lange glijbaan, watervallen en een stroomversnelling. Een peuterbad, een doelgroepenbad en een wedstrijdbad. Het wedstrijdbad is 25 meter lang met een 1 meter en 3 meter hoge duikplank.

In het voorjaar en in de zomer is ons 25 meter buitenbad en peuterbuitenbad geopend. Onze ruime openingstijden vind je in het rooster op onze website.

Gezinszwemmen
Op zaterdag en zondag is er op bepaalde uren ook gezinszwemmen. Een paar uur zwemmen alleen voor gezinnen met kinderen. 
Op deze uren mogen de kinderen die bij ons op zwemles zitten gratis zwemmen en oefenen, met en zonder drijfmiddelen, onder begeleiding van een betalende volwassene die in het water aanwezig is. Ook kinderen die niet bij ons op zwemles zitten zijn met hun ouders van harte welkom. 

Hapje en een drankje
In beide zwembaden hebben een gezellige bar met snacks, broodjes en drankjes. 


Wanneer kan ik voor recreatief zwemmen terecht?


Recreatief zwemmen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles over de Thermen2