Ladies Only banenzwemmen

Wat is Ladies Only?
Ladies Only is zwemmen-voor-vrouwen. Ladies Only is op maandagochtenden van 9.30 tot 11.30 uur. Ladies Only biedt banen zwemmen en zwemles. De Thermen2 zorgt voor een vrouwvriendelijke omgeving waar geen mannen in het zwembad aanwezig zijn. 

Tijdens Ladies Only worden alle drie de baden van zwembad AquaRijn gebruikt.

  • In het eerste bad gaat het vooral om ‘socializen’ en banen zwemmen. Er zijn badenkaarten als losse entreekaartjes verkrijgbaar. Reserveren is niet nodig. Een zwemdiploma is verplicht.
  • In het tweede bad wordt zwemles gegeven. De zwemlessen worden door een instructeur van De Thermen2 gegeven. Aanmelden is verplicht. 

Wegens het succes van Ladies Only is er momenteel sprake van een wachtlijst voor de zwemlessen. Zodra er plek is nemen we direct contact op. De minimale leeftijd voor banen zwemmen en zwemles Ladies Only is 16 jaar. 

Meer informatie over zwemles voor volwasenen 

Wanneer kan ik voor Ladies Only banenzwemmen terecht?

AquaRijn

dag Tijd Bad
Maandag 27 november 2023 27-11-2023 09:30 – 11:30
Pleinbad
Pleinbad
Volledige rooster bekijken

Abonnementen & tickets

Los bad - Recreatief zwemmen,Gezinszwemmen,Banen zwemmen, (of Senior Fit met nog een bijbetaling van 1 euro aan de kassa)
€ 6,50

Bestel nu Los bad - Recreatief zwemmen,Gezinszwemmen,Banen zwemmen, (of Senior Fit met nog een bijbetaling van 1 euro aan de kassa)
12 badenkaart (1 jaar geldig)
€ 65,00

Bestel nu 12 badenkaart (1 jaar geldig)
25 badenkaart (1 jaar geldig)
€ 130,00

Bestel nu 25 badenkaart (1 jaar geldig)

Suggesties

Terug naar overzicht Aquasporten
Hart in beweging
Aquajoggen
Therapiezwemmen
Baby en peuterzwemmen
Seniorfit