Vrijwilliger worden in Buurthuis AquaRijn

Meewerken in ons Buurthuis AquaRijn?

Het werken voor een buurthuis is nuttig en leuk. U zorgt ervoor dat de bezoekers een leuke tijd hebben en hun sociale netwerk kunnen bouwen en uitbreiden.

Buurthuis Banner.png

Onze vrijwilligers geven aan welke taak/taken zij graag op zich zouden willen nemen, of bedenken zelf nieuwe activiteiten die zij willen leiden.

Als u ons met enige regelmaat komt helpen, maken we van te voren afspraken en vragen wij een VOG voor u aan. Dat is gratis voor u. We proberen zo goed en plezierig mogelijk met elkaar samen te werken en eens per jaar organiseren we een leuke activiteit speciaal voor de vrijwilligers. U komt ook in een appgroep zodat jullie ook elkaar kunnen vinden om af te stemmen.

We zorgen voor een plezierig werkklimaat. Daar hoort ook bij dat er een externe vertrouwenspersoon is. Onze externe vertrouwenspersoon is Mw Annabel Heetvelt, het telefoonnummer is 0172-760100 en het mailadres is vertrouwenspersoon@trendel.nl.

Houd u van gezelligheid en heeft u zin om mee te werken? Heeft u een leuk idee voor een activiteit die u zou kunnen leiden? Kan u wat uurtjes vrijmaken van tijd tot tijd? Laat het ons weten door te mailen naar buurthuis@dethermen2.nl of bel naar 06 - 28 98 46 00