Turbocursus in de zomer- en herfstvakantie

Een snelle start naar het A-diploma !

Gezien de grote vraag naar deze cursus en de enorm behaalde successen afgelopen jaren, hebben wij er dit jaar voor gekozen om de Turbocursus aan te bieden in de zomervakantie. In één of twee weken tijd maak je een snelle start naar het zwemdiploma A of weet je het zelfs succesvol te behalen. De kinderen krijgen één of twee weken* achtereen van 09.15 uur tot 13.15 uur vier uur aaneengesloten zwemles per dag. Alleen op zondagen is er een rustdag. De cursus vindt plaats in zwembad AquaRijn.

De laatste testles voor de Turbocursus in de laatste weken van de zomervakantie (maandag 12 augustus t/m vrijdag 23 augustus) zal zijn op woensdag 7 augustus van 11:15 tot 11:45 uur. Let op: hiervoor moet je wel ingeschreven staan en het inschrijfgeld hebben voldaan.

Turbo B-diploma
Oók nieuw in ons aanbod is de Turbocursus diploma B. Deze cursus wordt aangeboden in de herfstvakantie in zwembad AquaRijn. Binnen een week word je klaargestoomd voor je diploma B. Hoe fijn is dat?

*De volledige Turbocursus A duurt twee weken. Kinderen die al een flinke voorsprong hebben kunnen ook slechts één week meedoen aan de cursus. Tijdens de testles wordt dit bepaald aan de hand van vaardigheden.

Meld je hier aan! Log eerst in of maak voor jezelf een De Thermen2 account aan. Klik op mijn cursussen, maak een nieuw leskind aan en kies voor de wachtlijst turbocursus. Voldoe het inschrijfgeld. 

Turbocursus  zomervakantie (diploma A)

Data: maandag 15 juli t/m vrijdag 26 juli (m.u.v zondag 21 juli)
Tijd: 09.00 uur – 13:00 uur           
Mogelijke afzwemdatum: vrijdag 26 juli van 16.00- 17:00 uur.
Locatie: Zwembad AquaRijn


Data: maandag 12 augustus t/m vrijdag 23 augustus (m.u.v. zondag 18 augustus)
Tijd: 09.00 uur – 13:00 uur           
Mogelijke afzwemdatum: vrijdag 23 augustus van 16.00- 17:00 uur.
Locatie: Zwembad AquaRijn


Turbocursus Herfstvakantie (diploma B)

Data: maandag 28 oktober t/m vrijdag 1 november
Tijd: 09.15 uur – 12:15 uur           
Mogelijke afzwemdatum: vrijdag 1 november om 16:00-17:00 uur.
Locatie: Zwembad AquaRijn

Voor wie is deze cursus?
Je kind hoeft vooraf geen zwemervaring te hebben. Het is belangrijk dat hij/zij zich vrij voelt in het water. Ook als kinderen al eerder zwemles hebben gehad, is de Turbocursus een goede oplossing om in korte tijd het A/B- diploma te halen. Het programma van de Turbocursus is intensief. Om die reden is onze leeftijdsgrens: minimaal 5 jaar. Om te beoordelen of je kind kan deelnemen,  is er een testles voor aanvang van de cursus. 

Kosten
De kosten van deze testles bedragen € 20,- dit zijn de kosten voor de les, inclusief inschrijfgeld. Bij deelname aan Turbocursus A is een testles verplicht! Voor iedere deelnemer aan de Turbocursus A geldt het tarief van € 1.095,- exclusief het drijfpakje. Als je kind maar één week* meedoet aan de Turbocursus A is de kosten €600,-. Voor de Turbocursus diploma B zijn de kosten € 250,-, ook exclusief drijfpakje.

*De volledige Turbocursus A duurt twee weken. Kinderen die al een flinke voorsprong hebben kunnen ook slechts één week meedoen aan de cursus. Tijdens de testles wordt dit bepaald aan de hand van vaardigheden.

Verder bestaat het Turbocursus pakket uit:

 • Financiële garantie: Zolang je kind de zwemvaardigheden onvoldoende beheerst en de volledige Turbo zwemcursus heeft afgerond, dan zwemt hij/zij kosteloos verder tot aan het behalen van het A- en B-diploma.
 • Feestelijk afzwemmen. Alle kinderen behalen aan het eind van de cursus een certificaat of een A- of B-diploma.
 • Cadeautje bij het afzwemmen.
 • Selfie met Kees de Zeehond
 • Een zwempas

Financiële garantie
Wij vinden het belangrijk dat kinderen de zwemvaardigheden die aan het A-diploma of B-diploma gesteld worden, goed beheersen. Daarom geven wij vooraf géén garantie dat je kind binnen de Turbocursus het zwemdiploma behaald. Wel geven wij een financiële garantie.  Dat wil zeggen dat als je kind zijn/haar A/B diploma niet heeft gehaald binnen de Turbocursus, deze doorstroomt naar de zomerzwemlessen en de reguliere groepslessen na de zomervakantie. Dit betekent geen extra kosten tot hij/zij heeft afgezwommen voor het A/B-diploma. Je leest hier meer over in onze algemene voorwaarden zwemles.

Inschrijven voor de Turbocursus gaat via de volgende stappen:

 1. Je moet Inloggen of een account voor jezelf aanmaken (hier inloggen)
 2. Dan ga je naar Mijn De Thermen2
 3. Hier klik je op Mijn cursussen
 4. Dan klikken op Nieuw leskind aanmaken
 5. Dit formulier invullen, bij wachtlijst kies je Turbocursus.
 6. Via Ideal voldoe je het inschrijfgeld incl. de kosten voor testles

Voor meer informatie kan je mailen naar britt@dethermen2.nl of meld je hier gelijk aan voor de turbocursus.

Meld je hier gelijk aan voor de Turbocursus!