Turbocursus

Turbocursus

Turbocursus

In de zomervakantie versneld je A-diploma halen? Er worden 2 cursussen aangeboden in de zomervakantie. Tijdens de Turbocursus maak je in twee weken een snelle start naar je A-diploma. De Turbocursus is voor kinderen vanaf 5 jaar met en zonder zwemervaring. Gemiddeld kan 70% van de kinderen direct na afloop van de Turbocursus afzwemmen. De kinderen krijgen 4 uur aaneengesloten zwemles per dag. De water temperatuur is 31 graden tijdens deze 2 weken. 

Data:     11 lesdagen:
VOL Eerste cursus: van maandag 19 juli t/m vrijdag 30 juli 2021 met uitzondering van zondag 25 juli 2021 VOL
Tweede cursus: van maandag 16 aug 2021 t/m vrijdag 27 aug 2021 met uitzondering van zondag 22 augustus 2021.
Tijd:       09.00 uur – 13:00 uur
Mogelijke afzwemdatum:
Eerste curus: vrijdag 30 juli om 17:00 uur VOL
Tweede cursus: vrijdag 27 augustus om 17.00 uur 
Locatie: Zwembad AquaRijn

De kosten van deze testles bedragen €15,50, dit zijn de kosten voor de les, inclusief inschrijfgeld. Deelname aan de testles is verplicht! De data hiervoor volgen later i.v.m. de coronamaatregelingen.  Je hoort zo spoedig mogelijk na de testles of deelname aan de Turbocursus mogelijk is.

Er is tijdens de zwemles tenminste 1 pauze om uit te rusten en wat te eten en drinken. Geef je kind lekker een boterham mee in een broodtrommeltje en een drinkbeker met wat te drinken (geen melk producten). Daarnaast is het voor je kind fijn als hij/zij een grote badhanddoek of een badjasje bij zich heeft, om deze om te slaan of aan te trekken tijdens deze pauze.

Deelname en Intensiteit
Je kind hoeft vooraf geen zwemervaring te hebben. Het is belangrijk dat hij/zij zich vrij voelt in het water. Ook als kinderen al eerder zwemles hebben gehad, is de Turbocursus een goede oplossing om in korte tijd het A-diploma te halen. De Turbocursus is niet geschikt voor kinderen met watervrees of een ontwikkelingsachterstand. 

Het programma van de Turbocursus is intensief. Om die reden is onze leeftijdsgrens: minimaal 5 jaar. Om te beoordelen of je kind kan deelnemen,  is er een testles voor aanvang van de cursus. Deelname aan deze testles is verplicht.

Kosten
Voor iedere deelnemer geldt het tarief van € 960,- inclusief het drijfpakje. Het is niet mogelijk om in termijnen te betalen. Mocht je al een drijfpak bezitten en deze is goed bevonden door de zwemonderwijzer, kan dit in mindering worden gebracht op het totaal bedrag van de Turbocursus en bedragen de kosten €913,00. Verder bestaat het pakket uit:

  • Financiële garantie: Zolang je kind de zwemvaardigheden onvoldoende beheerst en de volledige Turbozwemcursus, voldoende zomer en reguliere zwemlessen heeft gevolgd (ziekte uitgezonderd), dan zwemt hij/zij kosteloos verder tot aan het behalen van het A-diploma.
  • Drijfpakje voor de zwemles.
  • Feestelijk afzwemmen. Alle kinderen behalen aan het eind van de cursus een certificaat of een A-diploma.
  • Cadeautje bij het afzwemmen.
  • Een zwempas

Financiële garantie
Wij vinden het belangrijk dat kinderen de zwemvaardigheden die aan het A-diploma gesteld worden, goed beheersen. Daarom geven wij geen garantie dat je kind binnen de Turbocursus het zwemdiploma behaald. Wel geven wij een financiële garantie.  Dat wil zeggen dat als je kind zijn/haar A diploma niet heeft gehaald binnen de Turbocursus, deze doorstroomt naar de zomerzwemlessen en de reguliere groepslessen na de zomervakantie. Dit betekent geen extra kosten tot hij/zij heeft afgezwommen voor het A-diploma. Je leest hier meer over in onze algemene voorwaarden zwemles.

Aanmelden
Inschrijven voor de Turbocursus gaat via de volgende stappen

  1. Je moet Inloggen of een account aanmaken op onze website
  2. Dan ga je naar Mijn De Thermen2
  3. Hier klik je op Mijn leskinderen
  4. Dan klikken op Nieuw leskind aanmaken
  5. Dit formulier invullen, bij wachtlijst kiest u Turbocursus. Graag vermelden bij opmerkingen welke cursus je wilt deelnemen. 

Voor meer informatie kunt u mailen naar rolanda@dethermen2.nl of melissa@dethermen2.nl

 


Turbocursus

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles over de Thermen2