Nieuws

Sponsorzwemmen voor SamenLoop voor Hoop

dinsdag 20 februari 2018

De Alphense zwembaden doen mee aan SamenLoop voor Hoop op 26 en 27 mei in Park Rijnstroom. Om alvast sponsorgeld in te zamelen, organiseren zij voor vrijdag 2 maart sponsorzwemmen. Deelnemers zwemmen gesponsorde baantjes en de opbrengst is voor de SamenLoop.

Sponsorzwemmen voor SamenLoop voor Hoop

Het sponsorzwemmen is op vrijdag 2 maart van 18.00 tot 20.00 uur in zwembad AquaRijn. Inschrijven kan vanaf nu tot een half uur na aanvang.  Inschrijfformulieren liggen bij de recepties van zwembad AquaRijn en van zwembad De Hoorn.

Hoe werkt het?

Iedereen zwemt een aantal banen. De deelnemers laten zich voor de gezwommen banen of voor een totaalbedrag sponsoren door familie, vrienden, buren of kennissen. Het opgehaalde bedrag gaat naar het team van De Thermen 2 voor de SamenLoop voor Hoop Alphen 2018.

Individuele deelnemers kunnen zowel volwassenen als kinderen met een A-diploma zijn. Kinderen zonder A-diploma mogen met een buddy zwemmen. Een buddy heeft dit diploma wel en is minstens 18 jaar.

Activiteiten

In zwembad AquaRijn zijn tijdens het sponsorzwemmen extra activiteiten. Er liggen aquaballen in het water en er is schminken.
Alle medewerkers van De Thermen 2 zijn er tijdens het sponsorzwemmen als vrijwilligers bij, omdat het een evenement voor het goede doel is.

SamenLoop

Tijdens de SamenLoop voor Hoop Alphen 2018 wordt in Park Rijnstroom een 24-uurs wandelestafette gehouden. Deelnemers lopen op zaterdag 26 en zondag 27 mei in teams het parcours in het park. Zij hebben voor het evenement al veel sponsorgeld als team verzameld. Tijdens het evenement is er een braderie waar nog meer geld opgehaald kan worden. Ook vorige keer, in 2016, deed een groot team van De Thermen 2 mee aan de SamenLoop.

Alleen bij ons! Floatfit

Alleen bij ons! Floatfit

Sinds januari zijn in zwembad De Hoorn lessen Floatfit en tegenwoordig staat Floatfit ook op de agenda in zwembad AquaRijn. Je doet geen oefeningen in het water, maar op het water. De oefeningen worden gedaan op een drijvende mat: de aquabase.

Lees verder
Disco zwemmen met een DJ

Disco zwemmen met een DJ

Elke vrijdagavond is het disco zwemmen voor kinderen tussen 6 en 14 jaar. De huis-dj draait leuke nummers van achter zijn draaitafel in zwembad De Hoorn.

Lees verder

Archief

Volg ons op facebook voor de laatste nieuwtjes!