Old Stars Waterpolo

Op woensdag van 9.00 uur tot 10.00 uur kunnen ouderen uit Alphen aan den Rijn en omstreken kennismaken met OldStars waterpolo bij zwembad en Buurthuis Aquarijn. OldStars waterpolo is al sinds september een succes. Deelnemers kunnen naast Waterpolo ook banen zwemmen of deelnemen aan de Beweegochtend. Zo breek je sportief de week doormidden.

De clinic is bedoeld voor oud-spelers, maar ook voor geïnteresseerden met weinig of geen ervaring. Onder leiding van coach Melissa Dongelmans leren deelnemers de ins- en outs van waterpolo en kan er een heerlijk potje worden ‘gewaterpolood’. Deelnemers aan OldStars betalen naast de prijs van een los bad of 1 knip van hun badenkaart, nog € 1,00 bij de kassa. Deelnemers aan de Beweegochtend mogen gratis deelnemen aan de training.  

OldStars waterpolo in Alphen aan den Rijn
OldStars wordt mede mogelijk gemaakt door Het Natonaal Ouderenfonds. Het Nationaal Ouderenfonds zet zich met OldStars waterpolo in voor de verbetering van de vitaliteit van ouderen en het aanmoedigen van belangrijke sociale verbinding. Er worden naast het waterpolo ook diverse beweegvormen aangeboden en er is ruimte voor het sociale aspect met een kopje koffie en gezellig gesprek. In de visie van OldStars is waterpolo niet het doel, maar een middel om actief en sociaal bezig te zijn.

Wanneer kan ik voor Old Stars Waterpolo terecht?

AquaRijn

dag Tijd Bad
Woensdag 29 november 2023 29-11-2023 09:00 – 10:00
Pleinbad
Pleinbad
Volledige rooster bekijken

Abonnementen & tickets

Los bad - Recreatief zwemmen,Gezinszwemmen,Banen zwemmen, (of Senior Fit met nog een bijbetaling van 1 euro aan de kassa)
€ 6,50

Bestel nu Los bad - Recreatief zwemmen,Gezinszwemmen,Banen zwemmen, (of Senior Fit met nog een bijbetaling van 1 euro aan de kassa)
12 badenkaart (1 jaar geldig)
€ 65,00

Bestel nu 12 badenkaart (1 jaar geldig)
25 badenkaart (1 jaar geldig)
€ 130,00

Bestel nu 25 badenkaart (1 jaar geldig)

Suggesties

Terug naar overzicht Aquasporten
Zwangerschapszwemmen
Therapiezwemmen
Seniorfit
Floatfit
Aquajoggen