Zwemles volwassenen

  • Op je eigen niveau
  • Leren zwemmen of oude zwemvaardigheden weer leren beheersen
  • Op donderdagavond en maandagochtend Ladies Only 

Veel mensen hebben in het verleden een zwemdiploma behaald, maar niet voor iedereen is zwemmen weggelegd. Zo zijn sommige mensen met het zwemtraject gestopt vanwege angst of een blessure; maar er zijn ook mensen die nooit hebben leren zwemmen.

Zwemlessen gaan volgen doe je niet voor anderen, maar juist voor jezelf. Je investeert in je eigen vaardigheden en kunt in de toekomst gaan genieten van het bewegen of recreëren in het water. Een zwemles voor volwassenen is dan ook een uitstekende manier om te leren zwemmen; maar ook om de oude zwemvaardigheden (op een veilige manier) weer te beheersen.  

Van de zweminstructeur krijg je, gedurende het zwemtraject, de juiste handvatten om op een correcte manier de zwemslagen uit te voeren. Je leert in eerste instantie drijven en de borst- en rugcrawl; waarna je verder gaat met het aanleren van de rug- en schoolslag. Daarnaast leer je ook nog eens extra basisvaardigheden zoals: te water gaan (springen of duiken), onder water zwemmen en draaien. Met al deze vaardigheden zul je zeer zwemveilig worden en gaan genieten van een levenslang zwemmen.

Een zwemles voor volwassenen is geschikt voor iedereen; dus waar wacht je nog op?

Wij geven zwemles voor volwassenen op maandagochtend tijdens onze Ladies Only uren en op donderdagavond.

Schrijf u direct in!

Wanneer kan ik voor Zwemles volwassenen terecht?

Volledige rooster bekijken

Abonnementen & tickets

zwemvestjes
Leskaart zwemles (6 lessen)
€ 88,50

Bestel nu Leskaart zwemles (6 lessen)

Suggesties

Terug naar overzicht Aquasporten
Aquarobic
Floatfit
Peutersurvival
Zwangerschapszwemmen
Baby en peuterzwemmen