Onze huurders

Onze huurders

Meer dan een bak water - Multifunctionele accomodatie & Buurthuis AquaRijn

AquaRijn is een van de 12, door de gemeente aangewezen Multifunctionele accomodaties. MFA/Buurthuis AquaRijn is dé huiskamer van de wijk Ridderveld met 34.000 inwoners. Bij ons ontmoet je buurtbewoners en lotgenoten, kun je jezelf ontplooien en kun je deelnemen aan activiteiten. Steeds meer organisaties vestigen zich in AquaRijn. Wat kun je zoal bij ons vinden?

Buurthuis 
Een kop koffie met buurtgenoten, Bingo, bloem- en kerststukjes maken, Klaverjassen. Buurthuis AquaRijjn organiseert diverse leuke activiteiten voor jong en oud.

Tom in de Buurt
Fietslessen, taalcursussen, kooklessen, computercursussen, inloopochtenden en ontmoetingsochtenden voor mensen met niet aangeboren hersenletsel zijn een aantal van de activiteiten die Tom in de buurt faciliteert in AquaRijn. 
www.tomindebuurt.nl

Alphense Dansschool
Kleuterdans, peuterdans, ballet, streetdance, jazz ballet. De Alphense Dansschool geeft dagelijks diverse lessen voor jong en oud. 
www.alphensedansschool.nl

De Alphense Popschool
De Alphense popschool geeft drumles, pianoles, zangles, vioolles etc. Wil je ook een instrument (beter) leren bespelen? Bij de Popschool ben je aan het juiste adres. 
www.alphensepopschool.nl

Alphen Beweegt
Regelmatig bewegen zorgt voor meer zelfstandigheid en een fit gevoel bij senioren. Daarom organiseert Alphen Beweegt wekelijks de activiteit ‘Senioren in Beweging’. www.alphenbeweegt.nl

Kinderopvang
Buitenschoolse opvang De Waterlopers is gericht op leuke sportieve activiteiten na schooltijd. De Waterlopers nemen regelmatig een duik in het zwembad. 
www.junis.nl

Vergaderingen / feesten
In Zwembad AquaRijn zijn diverse zalen beschikbaar, met of zonder horeca. Dagelijks ontvangen wij organisaties uit heel Nederland, die al dan niet in combinatie met het zwembad , vergaderen of brainstormen. Feestje? Ook daarin bieden wij diverse mogelijkheden.
www.dethermen2.nl/verhuur

Boost
Knutselen en zwemmen in AquaRijn. Boost zorgt elke woensdag voor een leuk programma. Toegang kost slechts € 3,50.  
www.boostalphen.nl

Meer info? Lees meer over onze mogelijkeden of neem contact op met verhuur met verhuur@dethermen2.nl.


Onze huurders

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles over de Thermen2