Inschrijven

Inschrijven

 

De Thermen2 biedt zwemlessen voor schoolgaande kinderen waarbij het behalen van een zwemdiploma centraal staat. De zwemlessen voor het behalen van een diploma kennen een gestructureerde opbouw.

  • U kunt uw kind inschrijven voor zwemlessen bij De Thermen2 vanaf de geboorte. Uw kind staat vanaf dan op de wachtlijst. Kinderen starten bij ons pas met zwemles wanneer zij vier jaar oud zijn. 
  • Onze zwemlessen duren één uur
  • De zwemlessen worden gegeven in zwembad AquaRijn en in zwembad De Hoorn.
  • Wij geven in beide zwembaden op maandag, dinsdag en donderdag les tussen 16.00-18.00 uur, op woensdag en vrijdag tussen 15.00 uur en 18.00 uur in De Hoorn, vanaf 14.00 tot 18.00 in AquaRijn en op zaterdag alleen in zwembad De Hoorn van 8.00 tot 12.00 uur. 
  • Wanneer uw zoon of dochter bovenaan de lijst staat ontvangt u van ons bericht. U krijgt van ons een voorstel voor een dag en tijd. Kunt u niet op de voorgestelde dag of tijd dan zoeken wij een alternatief voor u. 
  • Alle kinderen die op de wachtlijst staan mogen na de aanschaf van de lespas á 5,75 alvast gratis komen oefenen (onder begeleiding van een betalende volwassene) tijdens gezinszwemmen. 

Lees hier meer over zwemlessen.

ACTIE: Schrijf nu in voor zwemles en krijg een luxe sports bag twv 15 euro cadeau en kom in het weekend gratis oefenen. U kunt hieronder gebruik maken van het inschrijfformulier. De inschrijfkosten moeten bij de gastenservice van onze zwembaden worden voldaan. U krijgt dan direct de sporttas mee. Om gebruik te maken van het gezinszwemmen (uw kind mag gratis oefenen), moeten de kosten voor de lespas alvast worden voldaan. Dit is eenmalig 5,75 euro. 

Schrijf direct in voor zwemles!

Voor welk diploma gaat uw kind zwemmen?


Inschrijven

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles over de Thermen2