Webkassa

Het tonen van een QR code/Coronapas is verplicht gesteld voor alle gasten vanaf 18 jaar. Dit is verplicht bij het betreden van de accommodatie bij de zwemlessen.

Winterzwemmen
Wij willen zoveel mogelijk mensen laten zwemmen en stellen we het buitenbad extra open. Wij zijn doordeweeks geopend van 07.00 - 17.00 uur en in weekend van 10.00 - 14.00 uur. Mensen die behoefte hebben aan een duik in het warme water kunnen zwemmen in het buitenbad. De kosten voor winterzwemmen bedragen 6 euro. Dit bedrag is incl. een warme kop koffie, thee of chocolademelk na afloop.

Reserveren en betalen kan alleen via dethermen2.nl en is verplicht. Bezoekers kunnen zich voor winterzwemmen melden bij het hek bij het zwembad. Hier is geen QR code nodig.
 
Wij verzoeken iedereen om thuis zwemkleding onder de gewone kleding aan te doen. Er zijn geen douches of kluisjes beschikbaar. Ook adviseren wij iedereen vooraf thuis naar het toilet te gaan, er is echter wel een dixi aanwezig.
In het water en op de kant dient 1,5 meter afstand te worden gehouden. Bezoekers kunnen 50 minuten zwemmen en hebben 10 minuten voor omkleden. Het is niet toegestaan om voor meer dan één uur achtereen te reserveren. Hiermee geven we iedereen de kans om te zwemmen. De binnenaccommodatie is gesloten.

Helaas is het niet mogelijk om gebruik te maken van een abonnement of badenkaart. Wanneer de zwembaden weer openen ontvangen alle abonnementhouders compensatie over de gehele periode dat de zwembaden gesloten waren. De opening van het buitenbad heeft geen invloed op de compensatie..

Heeft u problemen met het reserveren?
Voor een los bad:  Klik hier voor uitgebreide uitleg
Met een badenkaart: Klik hier voor uitgebreide uitleg

Het reserveersysteem geeft drie kleuren aan. Groen is zwembad de Hoorn en oranje is zwembad Aquarijn. Is een blok grijs gekleurd dan is deze volgeboekt.  Staat uw dag/tijdstip er niet tussen, zet dan het vinkje 'verberg niet beschikbaar' uit. Dan worden de grijze (volgeboekte) blokken ook getoond.