Webkassa

Vanaf 18 oktober is reserveren niet meer nodig voor recreatief zwemmen, banenzwemmen en de meeste doelgroepen/activiteiten. Daarnaast kunt u ook weer gebruik maken van de grote kleedkamers en van de kluisjes.

Alleen voor Aquarobics, Aquajoggen, FloatFit, zwangerschapszwemmen en de jongerenavond/discoavond op vrijdagavond blijft online reserveren verplicht.

Hoe reserveer ik met een badenkaart voor de verplichte doelgroepen/activiteiten?
Heeft u een badenkaart dan is de kans groot dat u al een account heeft. Als uw emailadres bij ons bekend is hebben wij er een voor u aangemaakt. Weet u dat niet zeker klik dan op wachtwoord vergeten. Als uw emailadres bij ons bekend is en uw zwempas gekoppeld is krijgt u binnen enkele minuten een email om een nieuw wachtwoord aan te maken. Krijgt u geen email binnen op uw emailadres dan is uw e-mailadres niet gekoppeld. Dan kunt u dit formulier invullen en dan regelen wij het voor u. U kunt ook bellen of even binnenlopen.  Wij raden u af om zelf een account aan te maken. Dan is uw zwempas niet gekoppeld namelijk. 

Heeft u problemen met het reserveren?
Voor een los bad:  Klik hier voor uitgebreide uitleg
Met een badenkaart: Klik hier voor uitgebreide uitleg

Het reserveersysteem geeft drie kleuren aan. Groen is zwembad de Hoorn en oranje is zwembad Aquarijn. Is een blok grijs gekleurd dan is deze volgeboekt.  Staat uw dag/tijdstip er niet tussen, zet dan het vinkje 'verberg niet beschikbaar' uit. Dan worden de grijze (volgeboekte) blokken ook getoond.