Winterzwemmen Banenzwemmen

Goed nieuws voor alle liefhebbers van buiten zwemmen! Vanaf 6 december gaat het winter zwemmen bij zwembad De Hoorn weer van start. Deze editie staat in het teken van kerst. Kerstmuziek, kerstbomen, kerstverlichting én warme chocolademelk na afloop maken de sfeer af.

De afgelopen maanden was er heel veel vraag naar zwemmen in het buitenbad. Aan dat verzoek hebben wij gehoor gegeven. Lekker zwemmen in het verwarmde water van het buitenbad én de frisse lucht.  We gaan het buiten heel mooi aankleden met kerstversiering, waardoor het echt een beleving is. 

Het water is verwarmd naar 21 graden, waardoor het aangenaam aanvoelt. Omdat alles buiten is, is het tonen van een QR code vooralsnog niet nodig. Buitenzwemmers kunnen via het zij-hek naar naar het buitenbad lopen. Omkleden kan in de daarvoor bestemde tent buiten.

Het buitenbad is op werkdagen geopend van 7.00 tot 17.00. Op zaterdag is er Winterzwemmen tot 10 en 14.00 uur.

Zwemmen in het buitenbad kost 6 euro. Na afloop krijgen de zwemmers gratis een warme koffie, thee of chocolademelk. Vooraf reserveren is verplicht via onze website. Winterzwemmen is een aparte activiteit, winterzwemmers kunnen alleen gebruik maken van het buitenbad. In verband met een andere tariefstelling is het niet mogelijk om badenkaarten en/of abonnementen te gebruiken voor Winterzwemmen.

 Veelgestelde vragen

Moet ik reserveren?
Alleen voor Winterzwemmen, discozwemmen en AquaJoggen, Floatfit en Aquarobic dient u te reserveren. Voor recreatief zwemmen, binnen banen zwemmen, babyzwemmen of andere doelgroeplessen hoeft u niet te reserveren.

Ik wil graag winterzwemmen hoe reserveer ik een ticket?
Op onze site is een webkassa. Hier kunt u aanklikken waarvoor u reserveert. Vervolgens volgt u de stappen: Het maken van een account/inloggen, het selecteren van de gewenste dag/tijdstip en afrekenen.

Moet ik een QR code hebben?
Als u alleen in het buitenbad komt zwemmen hoeft u geen geldige QR code te tonen.

Kan ik mijn badenkaart gebruiken?

In verband met een andere tariefstelling is het niet mogelijk om badenkaarten en/of abonnementen te gebruiken voor Winterzwemmen.

Is het mogelijk om recreatief te zwemmen?
U kunt in het buitenbad alleen banen zwemmen. Kinderen zijn van harte welkom, wanneer zij ook banen willen zwemmen. 

Ik heb gereserveerd voor buiten, maar het is slecht weer, wat nu?/ Ik wil graag mijn ticket annuleren. 
U kunt tot 24 uur van te voren uw ticket annuleren. Dit doet u via Mijn omgeving onder mijn actieve producten. U krijgt dan een tegoed welke u binnen 2 maanden opnieuw kunt gebruiken. Wij geven geen geld terug.

Mag ik ook binnen zwemmen?
Nee, helaas is het niet mogelijk om binnen te zwemmen wanneer u voor Winterzwemmen kiest.

Kan ik ook bij de kassa een kaartje kopen?
Wanneer u een geldige QR code heeft (en identiteitsbewijs) is het mogelijk om bij de kassa van zwembad De Hoorn een ticket te kopen.

Kan ik naar het toilet?
Om naar het toilet te gaan moet u een geledige QR code en legitimatie tonen.

Ik heb geen bevestiging gekregen
Wat vervelend. Heeft u uw spam gecontroleerd? Wij raden u eerst aan om dat te doen, daarna kunt u uw bank raadplegen. Als de betaling gelukt is kunt u er vanuit gaan dat uw reservering goed  is. 

Wanneer kan ik voor Winterzwemmen Banenzwemmen terecht?

Volledige rooster bekijken

Suggesties

Terug naar overzicht Aquasporten
Zeemeermincursus
Zwangerschapszwemmen
Baby en peuterzwemmen
Therapiezwemmen
Floatfit