Zwemles voor volwassenen

Zwemles voor volwassenen

Veel mensen hebben in het verleden een zwemdiploma behaald, maar niet voor iedereen is zwemmen weggelegd. Zo zijn sommige mensen met het zwemtraject gestopt vanwege angst of een blessure; maar er zijn ook mensen die nooit hebben leren zwemmen.

Zwemlessen gaan volgen doet u niet voor anderen, maar juist voor uzelf, U investeert in uw eigen vaardigheden en kunt in de toekomst gaan genieten van het bewegen of recreëren in het water. Een zwemles voor volwassenen is dan ook een uitstekende manier om te leren zwemmen; maar ook om de oude zwemvaardigheden (op een veilige manier) weer te beheersen.  

Van de zweminstructeur krijgt u, gedurende het zwemtraject, de juiste handvatten om op een correcte manier de zwemslagen uit te voeren. U leert in eerste instantie drijven en de borst- en rugcrawl; waarna u verder gaat met het aanleren van de rug- en schoolslag. Daarnaast leert u ook nog eens extra basisvaardigheden zoals: te water gaan (springen of duiken), onder water zwemmen en draaien. Met al deze vaardigheden zult u zeer zwemveilig worden en gaan genieten van een levenslang zwemmen.

Een zwemles voor volwassenen is geschikt voor iedereen; dus waar wacht u nog op?
Wij geven zwemles voor volwassenen op maandagochtend tijdens onze Ladies Only uren en op donderdagavond.

Schrijf u direct in!

 


Zwemles voor volwassenen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles over de Thermen2