Zomerzwemlessen

Zomerzwemlessen

Ook dit jaar zijn er weer zomerzwemlessen. De zomerzwemlessen vinden plaats in zwembad AquaRijn vanaf 19 juli t/m 27 augustus en zijn geschikt voor alle groepen. Voor kinderen is het goed om ook in de vakantie de vaardigheden te blijven oefenen. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn er lessen voor alle niveaus van diploma A. Op woensdag worden de lessen voor diploma B en C gegeven.

U kunt uw kind vanaf maandag 5 juli online inschrijven via onze website. U gaat naar ‘webkassa’ en selecteert zomerzwemlessen, daarin kunt u een tijd en een datum reserveren. Let op! Maak gebruik van het e-mailadres welke is gekoppeld aan het leerlingvolgsysteem. Het is erg belangrijk dat u het juiste niveau/badje weet van uw kind: Start, 1, 2, 3/4, B en C. Dit is ook terug te vinden in het leerlingvolgsysteem. 

  • De zwemlessen zijn volgens normaal tarief € 12,00 per les.
  • Het is niet mogelijk om een gemiste les op een ander tijdstip in te halen en er wordt geen restitutie verleend op niet gebruikte lessen. 
  • De zomerzwemlessen vallen buiten de garantie van de all-in pakketten.
  • De tribune bij zwembad AquaRijn is gesloten tijdens de zomerzwemlessen, u kunt wel plaatsnemen in de horeca beneden.

Op vrijdagmiddag 27 augustus zal er een afzwemmoment zijn voor A, B en C.

Heb je problemen met het reserveren? Bel dan naar 0172- 418700 (De Hoorn) of 0172- 820274 (AquaRijn). Mailen is ook mogelijk naar info@dethermen2.nl 


Zomerzwemlessen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles over de Thermen2