De Hoorn

13 juli 2020

Zwemmen in de zomervakantie

Stukje bij beetje pakt De Thermen2 steeds meer activiteiten op. In de zomervakantie, van 20 juli tot en met 30 augustus is er een speciaal zomerrooster van toepassing en zijn beide locaties geopend voor Aquasport, banen zwemmen, zwemles of Recreatief zwemmen

Deze zomervakantie kan in zwembad De Hoorn recreatief gezwommen worden voor gasten van alle leeftijden. Hiermee is De Thermen2 één van de weinige zwembaden in de regio waar vrij gezwommen kan worden.

Zwembad De Hoorn
In zwembad De Hoorn is er een gevarieerd aanbod. Van maandag tot vrijdag is er elke ochtend banenzwemmen. Ook de Aquasporters kunnen terecht: Er is Seniorfit, Hart in Beweging/ Therapiezwemmen en AquaRobic. 

Elke dag kunnen recreatieve zwemmers terecht om lekker vrij te komen zwemmen in de binnen én bij mooi weer in het buitenbad van zwembad De Hoorn. Aan Recreatief zwemmen is geen leeftijdsgrens gekoppeld, maar wel een maximaal aantal van 50 personen per open bassin.

Elke maandag, woensdag, vrijdag en zondag is er de Spetterspeeltuin. Ouders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 8 jaar kunnen doordeweeks in het doelgroepenbad terecht om te spetteren en te spelen. Op zondag zijn het recreatiebad, wedstrijdbad en doelgroepenbad open voor de Spetterspeeltuin.

AquaRijn
In AquaRijn kunnen gasten elke werkdag tot 13.00 uur banenzwemmen. Daarnaast vinden er zomerzwemlessen en de Turbocursus plaats. Elke donderdag kunnen gasten zelfgebakken appeltaart, koffie of een lekker broodje eten, met liefde klaargemaakt door de cliënten van Gemiva Svg. Reserveren is hiervoor niet nodig.

RESERVEREN VERPLICHT
In verband met een beperkt aantal bezoekers is het verplicht om vooraf te reserveren. Toiletten zijn gewoon beschikbaar. Wel is het belangrijk dat gasten voorafgaand aan het zwemmen onder hun gewone kleding al hun zwemkleding aanhebben. Zo worden alleen de kleedhokjes gebruikt voor het snel uit- en aankleden om onnodige drukte te voorkomen.

Heb je gezondheidsklachten dan verzoeken wij je om thuis te blijven. Heeft één van je huisgenoten/gezinsleden koorts, ook dan vragen we je om je bezoek aan het zwembad uit te stellen. 

RESERVEREN 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles over de Thermen2