De Hoorn

10 maart 2021

Zwemlessen per 16 maart

Goed nieuws, want 16 maart mogen de zwemlessen weer starten in de leeftijdscategorie tot en met 12 jaar. Hierdoor kunnen onze A, B, C lessen weer gaan beginnen. Wij verheugen ons enorm op het weerzien met de kinderen.

Wij vragen u om deze nieuwsbrief goed door te lezen, zo verloopt de herstart zo soepel mogelijk.
 
Brengen en halen
De zwemlestijden, het brengen en ophalen van de kinderen zal hetzelfde zijn als voor de sluiting. Kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de zwemles. Volg de aangegeven route, neem zo snel mogelijk afscheid van uw kind bij de zwemzaal en verlaat zo direct weer de accommodatie via de looproute. 5 minuten voor het einde van de zwemles gaan de kinderen bij hun spullen op de stippen staan. U mag via de aangegeven route de zwemzaal in om uw kind aan te kleden. Trek uw kind makkelijke kleding aan zodat u snel de accommodatie weer kunt verlaten.

Bekijk hier de zwemlestijden die sinds september gelden.


Compensatie – betaling periode
Om de jaarkalender voor zwemles zoveel mogelijk intact te laten, is ervoor gekozen om bij de herstart na de lockdown in maart de lesperiode over 6 zwemlessen te laten lopen: van 15 maart tot en met 25 april 2021.
De leskaarten die nu al zijn betaald voor de periode 14 december tot en met 24 januari zijn automatisch doorgezet naar de huidige periode: 15 maart tot en met 11 april. Deze oude periode betrof 4 lessen, omdat er in de kerstvakantie normaal geen zwemles is.
Er blijven dan nog 2 te betalen lessen over, namelijk die van de week van 12 en 19 april.
Dus als u reeds betaald heeft, betaald u slechts de 2 resterende lessen, als u nog niet betaald had in december, betaald u 1 blok van 4 lessen en 1 blok van 2 lessen.

Mocht het niet lukken, om wat voor reden dan ook, kunt u eerst uw kind naar zwemles brengen en tijdens de zwemles of op een andere dag tijdens zwemles langs komen bij onze gastenservice om het alsnog te regelen.
We herstarten op dinsdag 16 maart, als uw kind op maandag zwemt lijkt het wellicht dat u een les gaat missen. Echter, die les heeft uw kind op maandag 14 december al gehad. 
 
Naar de webkassa
 
Zwemlessen tijdens feestdagen
Om de achterstand die er is ontstaan niet groter te maken, is er besloten om tijdens de feestdagen: 2e paasdag, koningsdag, Hemelvaartsdag en 2e pinksterdag, door te lessen onder de huidige zwemlestijden. Op onze website vindt u een nieuwe jaarplanning, incl. betaalweken, kijklessen en diplomazwemmen. 
 
Zwemmen met kleding
Alle kinderen in niveau 4, B, C  starten zonder extra kleding. Als de lesgever en coördinator de situatie veilig vinden, ontvangt uw kind opnieuw een kledingbrief en mag het leskind vanaf de volgende zwemles weer met kleding gaan zwemmen. 
 
Beslisboom
Evenals op school mogen kinderen niet naar zwemles wanneer zij klachten hebben passend bij Corona. Wij verzoeken u om de beslisboom te doorlopen zodat u zeker weet wanneer uw kind naar zwemles mag komen of wanneer hij of zij helaas een weekje moet overslaan. De beslisboom vindt u hier.
 
Wij zien uit naar volgende week!

Met vriendelijke groet, ook namens alle zwemonderwijzers

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles over de Thermen2