De Thermen 2

18 maart 2021

Zwemlespersoneel wekelijks gestest op Corona

De zwemlessen voor kinderen onder de 12 jaar zijn weer begonnen, voor het personeel van De Thermen2 een feestelijk moment. Na maanden geen zwemlessen te hebben gegeven staan zij sinds dinsdag weer vol enthousiasme aan de badrand om kinderen te leren zwemmen. Naast een hele rits Coronamaatregelen zoals een vaste looproute, 1,5 meter afstand en mondkapjes heeft de exploitant besloten om het zwemlespersoneel wekelijks te testen op Corona.

Directeur Remco Pielstroom: “Ieder personeelslid dat zwemles geeft komt in aanraking met honderden kinderen per week, daarom willen we het zekere voor het onzekere nemen. Ter bescherming van onze gasten en ons personeel en hun gezinnen. We houden natuurlijk 1,5 meter afstand maar in het geval van kinderen die net starten met zwemles is dat niet altijd mogelijk. Veiligheid van kinderen en onze collega’s staat tenslotte voorop.“

Sneltesten bieden niet alleen uitkomst om te voorkomen dat medewerkers thuis op de bank zitten tot de uitslag van een reguliere test binnen is, maar ook vooral preventief. “We testen met deze methode in eerste instantie de komende zes weken. Wij beseffen ons dat er geen 100% garantie bestaat, maar we zetten net een stapje extra. De testen die gedaan worden zijn goedgekeurd en worden ook gebruikt voor oa. topsporters.”

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles over de Thermen2