De Thermen 2

21 januari 2021

Winterzwemmen in het buitenbad

Vanaf vrijdag 22 januari is het buitenbad van zwembad De Hoorn (Van Foreestlaan 4) geopend voor Winterzwemmen. Mensen die behoefte hebben aan een duik in het warme water kunnen zwemmen in het buitenbad. De kosten voor winterzwemmen bedragen 6 euro. Dit bedrag is incl. een warme kop koffie, thee of chocolademelk na afloop.
 
Reserveren en betalen kan alleen via dethermen2.nl en is verplicht. Let op: eenmaal gekochte kaarten kunnen niet omgeruild worden voor een andere dag. Restitutie is niet mogelijk. 
 
Bezoekers kunnen zich voor Winterzwemmen melden bij het hek bij de parkeerplaats naar het buitenbad en zich omkleden bij de overkappingen die geplaatst zijn langs het bad.
 
Wij verzoeken iedereen om thuis zwemkleding onder de gewone kleding aan te doen. Er zijn geen douches of kluisjes beschikbaar. Ook adviseren wij iedereen vooraf thuis naar het toilet te gaan, deze zullen niet aanwezig zijn op het veld.

In het water en op de kant dient 1,5 meter afstand te worden gehouden. Bezoekers kunnen 50 minuten zwemmen en hebben 10 minuten voor omkleden. Het is niet toegestaan om voor meer dan één uur achtereen te reserveren. Hiermee geven we iedereen de kans om te zwemmen. De binnenaccommodatie is gesloten.

Helaas is het niet mogelijk om gebruik te maken van een abonnement of badenkaart. Wanneer de zwembaden weer openen ontvangen alle abonnementhouders compensatie over de gehele periode dat de zwembaden gesloten waren. De opening van het buitenbad heeft geen invloed op de compensatie.

Vorige week is al gestart met het schoonmaken van het buitenbad en het opwarmen van het water. Het water zal zo’n 21 graden zijn, wat wanneer je uit de koele buitenlucht komt heel lekker warm zal aanvoelen. 

Reserveren doet u hier
- klik op webkassa en kies voor los bad. Vervolg vervolgens de aangegeven stappen.
- In de volgende stap kiest u wanneer u wilt komen zwemmen
Om iedereen de kans te geven om te zwemmen is het mogelijk om slechts één week van te voren te reserveren.
 
Locatie zwembad De Hoorn, Van Foreestlaan 4, Alphen aan den Rijn
 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles over de Thermen2