De Thermen 2

02 juni 2021

Weer recreatief zwemmen en groepslessen in de Alphense zwembaden

Vanaf zaterdag 5 juni gaan de zwembaden in Alphen aan den Rijn weer volledig open. Zo beginnen de groepslessen weer en mag er weer recreatief gezwommen worden. Demissionair premier Markt Rutte maakte afgelopen vrijdag bekend dat doorstroomlocaties, waaronder zwembaden verdere versoepelingen kunnen doorvoeren.  

We zijn ontzettend blij dat iedereen weer bij ons terecht kan voor recreatief zwemmen of om een les aquasport, baby-en peuterzwemmen of een andere activiteit te volgen.

Alle groepslessen mogen weer starten, hieronder vallen o.a. Aquarobic, Floatfit maar ook Baby/peuter zwemmen. Ook mag er weer recreatief gezwommen worden, met 50 personen per bassin. Twee weken geleden mochten de binnenbaden al open voor banen zwemmen. Nu er ook weer recreatief gezwommen mag worden en de Aquasporten weer van start gaan biedt De Thermen2 weer als vanouds een totaalaanbod.

Ook mogen de douches en kleedkamers weer open. Reserveren blijft verplicht.

Reserveren met een badenkaart
Heeft u een badenkaart dan is de kans groot dat u al een account heeft, als uw emailadres bij ons bekend is hebben wij er een voor u aangemaakt. Weet u dat niet zeker klik dan op wachtwoord vergeten. Als uw emailadres bij ons bekend is en uw kaart gekoppeld is krijgt u een email met uw wachtwoord. Krijgt u niets binnen op uw emailadres dan is uw e-mailadres niet gekoppeld.  Dan kunt u dit formulier invullen en dan regelen wij het voor u. U kunt ook bellen of even binnenlopen.  Wij raden u af om zelf een account aan te maken. Dan is uw zwempas niet gekoppeld namelijk.


Veelgestelde vragen

Bekijk hier het rooster vanaf zaterdag 5 juni

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles over de Thermen2