De Thermen 2 B.V.

08 mei 2020

Veelgestelde vragen

Wanneer gaan jullie open?

Zijn op maandag 18 mei weer gestart met banenzwemmen in het buitenbad en de wedstrijdbaden van 7.00 uur-13.00 uur in zowel de Hoorn als AquaRijn. Onze zwemlessen starten deze week.

Ik heb een abonnement of badenkaart bij jullie, maar deze is verlopen in de periode dat jullie gesloten waren.

De geldigheidsduur van deze badenkaart of abonnement wordt verlengd met de periode dat wij gesloten zijn geweest in verband met het Coronavirus.

Ik had al zwemlesperiodes vooruit betaald 
Indien je de zwemlesperiode geldend in de week van 16/3 en daarna al voldaan had, dan zullen wij die compenseren met de komende lesperiode. Voor de niet afgenomen lessen in deze Corona van 16 maart t/m 18 mei hoef je niet te betalen. De zwemlessen starten op maandag 18 mei. De eerste drie lessen hoeft u niet te betalen, dit is uw oude tegoed. 

Ik moest nog de zwemlesperiode betalen tot 16/3
Indien je de lesperiode tot aan 16/3 nog moest betalen, dan kunt u deze z.s.m. voldoen bij de gastenservice. Je betaald alleen voor de lessen tot 16/3 en vanaf 18 mei.

Ik was zwanger en volgde zwangerschapszwemmen, nu ben ik inmiddels bevallen.
Ben je bevallen? Van harte gefeliciteerd. Je kunt indien gewenst je abonnement omzetten en gaan gebruiken voor banenzwemmen of een andere activiteit. 
Let op: de doelgroeplessen zijn nog niet hervat per 18 mei.

Mijn kind volgde peutersurvival
Je krijgt een oproep om de cursus alsnog te voltooien. Indien je kind naar school gaat en je de lessen niet kunt hervatten zal er restitutie plaatsvinden. Je kunt je met het betalingsbewijs, legitimatie en de zwempas melden bij onze gastenservice. Let op: peutersurvival gaat nog niet van start per 18/5.

Mijn kind deed voor 16/3 mee op vrijdagavond aan zeemeerminzwemmem
Je krijgt een oproep om de cursus alsnog te hervatten, zodra dit kan. De zeemeermincursus start nog niet per 22/5.

Mijn kind zou starten met zwemles in de afgelopen periode
Helaas heeft je kind nog niet kunnen starten met zwemles. Je ontvangt z.s.m. telefonisch of per e-mail de nieuwe startdatum en tijd.  Wij verwachten na de maand juni weer nieuwe kinderen op te kunnen roepen.

De lestijden van een aantal lessen zijn vervroegd. Mijn kind heeft school en kan niet op tijd bij zwemles zijn.
Wij verzoeken u om in dit specifieke geval een mail te sturen naar de coordinatoren. Voor AquaRijn naar melissa@dethermen2.nl, en voor De Hoorn naar Rolanda@dethermen2.nl? De coordinator gaat op zoek naar een passende oplossing. 

Stel dat je kind verkouden is, moet je dan toch lesgeld (blijven) betalen?
In dit geval gelden dezelfde voorwaarden als voor de Coronacrisis. De eerste twee lessen zijn voor kosten van de ouder. 

Hoe houden jullie de waterkwaliteit in de gaten?
De kwaliteit van het water is gebonden aan wettelijke normen en eisen. Voordat er Corona was voldeden wij al aan deze eisen en dat is nu niet anders. Bovendien worden er ook nog regelmatig steekproefs gewijs watermonsters door een externe partij afgenomen om hier op toe te zien. Veel zaken gaan al automatisch, maar wij voeren als extra ook nog zelf meerdere keren per dag handmatige watermetingen uit ter controle.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles over de Thermen2