De Hoorn

31 augustus 2020

Vanaf vandaag weer compleet aanbod aan lessen bij De Thermen2

Vanaf vandaag  gaan alle doelgroepactiviteiten en aquasporten weer van start.  Ook lessen zoals Baby- en peuterzwemmen, Aquajoggen, Ladies only, Zwangerschapszwemmen en Floatfit gaan weer beginnen.

Naast boven genoemde doelgroeplessen en aquasporten gaan ook de zwemlessen voor volwassenen, kinderpartijtjes, het discozwemmen en gezinszwemmen in het weekend weer van start. Met de ingang van het nieuwe rooster is het aanbod weer op het oude niveau. Klik hier voor het rooster vanaf 31 augustus t/m 11 september. Aan de lessen mag maar een beperkt aantal mensen meedoen. Hierdoor blijft de anderhalve meter gewaarborgd. Ook dient iedere bezoeker vooraf een tijdslot te reserveren.

Maatregelen
Directeur Remco Pielstroom: “In verband met Corona zijn we in april heel voorzichtig opgestart met maar een paar lessen. We zijn blij dat we het aanbod kunnen uitbreiden, maar voorzichtig zijn we nog steeds. Veiligheid onder gasten en onze medewerker staat voorop.” Er zijn een aantal maatregelen waaraan bezoekers zich moeten houden. Zo dient iedere bezoeker vooraf via de website een tijdslot te reserveren, zijn de kluisjes buiten gebruik en moeten bezoekers badkleding onder de gewone kleding aandoen. Met dat laatste wordt voorkomen dat teveel mensen tegelijk bij de kleedhokjes aanwezig zijn. Voorafgaand aan het zwemmen kunnen bezoekers zich uitkleden aan de badrand. Na het zwemmen kan beperkt gemaakt worden van de douches en kleedhokjes.  

Onderhoud doelgroepenbad
In week 37 tot en met 40 (vanaf 11 september) worden werkzaamheden aan de bodem van het doelgroepenbad uitgevoerd. De meeste lessen worden verplaatst naar een ander bad/locatie Alleen zeemeerminzwemmen, Hart in Beweging/Therapiezwemmen en warm water zwemmen komen te vervallen. Klik hier voor het rooster vanaf 11 september t/m 4 oktober.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles over de Thermen2