Vacature Cultuurcoach

14-11-2022

Cultuurcoach Buurthuis AquaRijn (20 uur)

Buurthuis AquaRijn is een van de 14, door de gemeente aangewezen multifunctionele accommodaties en dé huiskamer van de wijk Ridderveld met 34.000 inwoners. Het buurthuis valt onder De Thermen2 BV.

In dit buurthuis zijn wekelijkse verschillende activiteiten waar de buurtbewoners aan kunnen deelnemen. Deze activiteiten verschillen tussen bingo’s, lunches, schilderen en discussiegroepen. Wij werken samen met veel maatschappelijke organisaties. Onze ambities liegen er niet om, en daarom zoeken wij een cultuurcoach.

 

Wij zoeken iemand die als een spin in het web fungeert tussen ons buurthuis, buurtbewoners en (maatschappelijke)organisaties op cultureel, sociaal en maatschappelijk gebied. Iemand die kan verbinden, initiëren en uitvoeren.

 

Je signaleert kansen en je bedenkt samen met maatschappelijke partners concrete en haalbare activiteiten. Je bedenkt ze niet alleen, maar zorgt er ook voor dat deze uitgevoerd worden. Waar mogelijk haak je aan bij bestaande initiatieven en natuurlijk weet jij welke weg je moet bewandelen voor het werven van fondsen. Ook intern weet je je collega’s op de hoogte te houden van wat er speelt en werk je samen met de afdeling verhuur, marketing en horeca. Samen met je collega’s van marketing weet je een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken. Ervaring en kennis van het gebied van het sociaal domein is een pré.

Een interne kandidaat heeft onze voorkeur. Ben jij net zo enthousiast als wij? Stuur dan zo snel mogelijk je CV en motivatiebrief naar Marianne Suidgeest: marianne@dethermen2.nl