Turbocursus, een snelle start naar je A-diploma!

AquaRijn

28 februari 2020

Turbocursus

Tijdens de Turbo Zwemlessen maak je in twee weken tijd een start naar je A-diploma. De Turbo Zwemlessen worden in de eerste twee weken van de zomervakantie gegeven en is voor kinderen vanaf 5 jaar met én zonder zwemervaring. Donderdag 14 mei en 18 juni organiseert De Thermen2 een proefles.

Eerste twee weken zomervakantie
De Turbo cursus is van maandag 20 juli t/m vrijdag 31 juli met uitzondering van zondag 26 juli. De kinderen krijgen 4 uur zwemles per dag van 09.00 tot 13.00 uur. Er is 1 pauze tijdens de zwemles om uit te rusten en iets te eten en te drinken. Kinderen die geen zwemervaring hebben kunnen ook meedoen aan de turbolessen. Het is wel belangrijk dat het kind zich vrij voelt in het water. De Turbo Zwemles is niet geschikt voor kinderen met watervrees of een ontwikkelingsachterstand.

Proefles
Op donderdag 14 mei en 18 juni om 18.00 or 18.30 uur in AquaRijn. Tijdens de proefles bekijken de zwemonderwijzers of uw zoon of dochter aan de Turbo Zwemles kan deelnemen. De kosten van deze proefles bedragen € 11,65. Er is per tijdstip plek voor 10 kinderen. Ook hier geldt vol=vol. Deelname aan deze proefles is verplicht.

Kosten
De kosten voor de Turbo Zwemles bedragen € 930,- per deelnemer en zijn inclusief een drijfpakje. Mocht het kind al een drijfpak bezitten en deze is goed bevonden door de zwemonderwijzer, kan dit in mindering worden gebracht op het totaal bedrag van de Turbo Zwemles.

Financiële garantie
Thermen2 vindt het belangrijk dat kinderen de zwemvaardigheden die aan het A-diploma worden gesteld goed beheersen en geven geen garantie dat uw kind binnen de Turbo Zwemles het A-diploma haalt. Er is wel een financiële garantie. Dat wil zeggen dat het kind doorstroomt naar de zomerzwemlessen en de reguliere groepslessen na de zomervakantie. Dit betekent geen extra kosten tot het kind heeft afgezwommen voor het A-diploma.

Aanmelden
Aanmelden voor de proefles is alleen mogelijk aan de kassa van zwembad De Hoorn of AquaRijn.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles over de Thermen2