Turbocursus 2021

AquaRijn

24 februari 2021

Turbocursus 2021

Haal in 2 weken je A diploma met de Turbocursus

De Thermen2 biedt deze zomervakantie, van maandag 19 juli t/m vrijdag 30 juli, in zwembad AquaRijn de mogelijkheid aan kinderen om versneld het A-diploma te halen.

Vanaf november tot op heden vinden er in verband met de lockdown geen zwemlessen plaats. Kinderen die al maanden geleden hadden moeten starten staan nog steeds in de wacht, maar ook kinderen die vlak voor de sluiting zijn gestart lopen een enorme achterstand op. Tijdens de Turbocursus krijgen de kinderen een stoomcursus en biedt De Thermen2 de mogelijkheid om binnen 2 weken een zwemdiploma te halen.

Van 09.00 uur tot 13.00 uur krijgen de kinderen 4 uur aaneengesloten zwemles per dag. De lessen worden gegeven in AquaRijn waar de watertemperatuur naar 31 graden wordt gebracht.

Diplomagarantie
Het kind hoeft vooraf geen zwemervaring te hebben. Het is belangrijk dat hij/zij zich vrij voelt in het water. Ook kinderen die al op zwemles zitten, mogen meedoen. Gemiddeld kan 70% van de kinderen direct na afloop van de Turbocursus afzwemmen. Kinderen die na de cursus lessen extra nodig hebben kunnen doorstromen in een zwemlesgroep. Voor de extra lessen worden geen extra kosten berekend. Het programma van de Turbocursus is intensief, daarom dient je kind minimaal 5 jaar te zijn.

Om te beoordelen of je kind kan deelnemen, is er een testles voor aanvang van de Turbocursus. Deelname aan deze testles is verplicht. De kosten van deze les bedragen € 15,50. De data hiervoor volgen later i.v.m. de coronamaatregelingen.

Kijk voor meer informatie op https://www.dethermen2.nl/turbocursus.html

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles over de Thermen2