De Thermen 2 B.V.

03 april 2019

Peutersurvival op 10 april weer van start

Peutersurvival weer van start
Met een gerust gevoel naar het zwembad deze zomer

Vanaf 10 april start de Thermen2 met een nieuwe twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

De cursus is vooral belangrijk voor kinderen die vaak met water in aanmerking komen. Die bijvoorbeeld vlak bij het water wonen, vaak bij het zwembad of aan zee zijn of die regelmatig gaan varen. Tijdens de lessen leren de kinderen, geholpen door ouders/verzorgers, te water raken, boven water komen, naar rugligging draaien en naar de kant voortbewegen. De kinderen behalen nog voor de zomervakantie hun Peutersurvival certificaat.

Edith van Riessen van De Thermen2: “Helaas lees je vaak in de krant dat kinderen tussen nul en vier jaar te water raken of verdrinken. Je moet er als ouder niet aan denken. Hoe eerder een kind zichzelf kan redden, hoe beter. Onze lessen peutersurvival zijn erg in trek. We zien dat de peuters tijdens de cursus wekelijks beter en sterker worden en na twaalf weken weten ze precies wat ze moeten doen als ze in het water raken.” De twaalfweekse cursus is op woensdagen van 10.00 uur tot 11.00 uur en kost 82,75 totaal. Na het behalen van het certificaat op niveau 1 kunnen peuters ook niveau 2 en 3 volgen.

Aanmelden bij de receptie van de zwembaden. Meer informatie: www.dethermen2.nl.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles over de Thermen2