De Thermen 2

23 mei 2020

Met plezier weer naar het zwembad

Afgelopen maandag openden de Alphense zwembaden na weken weer hun deuren. Medewerkers, zwemleskinderen en banenzwemmers werden met open armen ontvangen.  

Jary Gobel, manager van AquaRijn ontving maandag de eerste gasten en legde persoonlijk de rode loper uit. “Na veel saaie weken in een lege accommodatie en met alle medewerkers heel hard werken om alle voorbereidingen te treffen om weer open te kunnen is het heerlijk dat we weer draaien. Ik geniet van de gezelligheid.”

Toen minister-president Mark Rutte met de onverwachte boodschap kwam dat binnenzwembaden hun deuren weer mochten openen zaten de locatiemanagers van De Hoorn en AquaRijn met hun handen in het haar:  Want hoe start je weer op als alles anders moet?

Vestigingsmanager Mitchel Hoogervorst van De Hoorn: “Het is gelukt! Doormiddel van video’s hebben we de kindjes van zwemles voorbereid op de veranderingen. Zo weten ze voor aanvang al wat ze kunnen verwachten en dat heeft geholpen. Natuurlijk was het even wennen, maar de kinderen zijn heel blij om weer te zwemmen en veel ouders geven ons complimenten over dat wij zo goed nagedacht hebben over alles.”

Naast zwemles is ook het banen zwemmen weer gestart. Per bad mogen 30 personen zwemmen. Via een online systeem kunnen mensen een tijdslot reserveren. Ze mogen 50 minuten zwemmen en 10 minuten omkleden na afloop. Een mandje pakken bij de entree, niet douchen, niet inhalen en alleen na het zwemmen gebruik maken van de kleedkamers. Jary Gobel: “Dit zorgt ervoor dat er nooit te veel mensen in één ruimte zijn. De gasten vinden het heerlijk om weer te zwemmen en nu de sportscholen ook nog even dicht zijn verwachten wij dat het banenzwemmen herontdekt wordt. “

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles over de Thermen2