De Thermen 2 B.V.

17 november 2020

Vanaf donderdag 19/11 weer geopend

Goed nieuws! De zwembaden mogen per 19 november weer open. Ons totaalaanbod aan Aquasporten, doelgroeplessen, zwemlessen en natuurlijk het recreatief zwemmen gaat weer van start. Reserveren doe je via ons online platform.

Je kunt weer terecht voor doelgroeplessen, aquasporten, banenzwemmen of recreatief zwemmen. Reserveren blijft verplicht. Reserveer snel je tijdslot: https://dethermen2.tijdsblok.nu/.
 
Ook de zwemlessen gaan weer van start gelukkig.
- De lessen die we niet hebben kunnen geven i.v.m de sluiting worden uiteraard gecompenseerd. Wij vragen je om tijdens de zwemles van je kind even langs gastenservice te lopen om dit in orde te maken. Om rijen te voorkomen verzoeken we jullie om dit niet massaal vóór de zwemles te doen.
- De kinderen die voor de sluiting zouden diplomazwemmen kunnen dat nu doen op 20 of 21 november. Ouders/verzorgers/opa’s oma’s kunnen op zaterdag via een livestream meekijken. Het diplomazwemmen zal wel in kleinere groepen plaatsvinden, dit kan invloed hebben op het tijdstip. Meer informatie hierover volgt via de mail.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles over de Thermen2