Halloween disco zwemmen

28 okt. 2022 18:30 – 21:30

28 Oktober is er Halloween zwemmen in zwembad De Hoorn van 18.30 tot 21.30 uur.

Griezels

Natuurlijk  zijn er allerlei griezelige figuren in de gangen, baden en kleedkamers. Ergens vind je een echt spookhok. Maar, overal kun je een heks, spook of een andere griezel tegenkomen! In het bloedrode recreatiebad vind je de meeste Halloween-figuren. Er is een kerkhof met een heleboel geraamten, spinnen en een doodskist. Iedereen is welkom maar wij raden het aan vanaf de leeftijd 13, daarnaast hebben wij ook een maximale leeftijd van 16 jaar deze avond (ouders die eventueel mee willen komen zijn wel welkom, na het kopen van een kaartje).

Lekker snacken

Wie dat wil kan een arrangementje boeken. Je betaalt dan 15 euro voor entree en een spooky menu: curly fries, mummy frikandel (evt. kaassouflé voor vegetariërs, etc.) en groene heksen limonade. We eten van 17.30 tot 18.30 om 18.30 kun je dan lekker gaan zwemmen. Dit arrangement heeft maar beperkt aantal plek dus VOL = VOl!

Kiss & Ride

Wij verzoeken ouders/verzorgers om de bezoekertjes aan het Halloween zwemmen zoveel als mogelijk gewoon af te zetten in de Kiss & Ride zone op de parkeerplaats. Dat voorkomt al te erge opstoppingen. 

Kaartverkoop

Een normaal entree kaartje kost 8,50 en een combi deal kost 15,- deze kun je beide online op de webkassa (op de tweede pagina) kopen of aan de kassa in beide zwembaden.

Partijtje

Wij hebben geen speciaal arrangement voor partijtjes tijdens deze avond. Wel kunt u gewoon uw eigen partijtje vieren door zelf de hoeveelheid kaartjes te kopen als met hoeveel mensen u wilt komen.

Een A-diploma is verplicht, zonder diploma geen toegang.

Wanneer?

28 okt. 2022 18:30 – 21:30

Zet in agenda